Spirituele kwaliteiten

Allemaal zoeken we naar harmonie, In onszelf, met onze medemens of beide. En in dat streven ondervinden we regelmatig weerstand en blokkades. Harmonie lijkt soms ver weg. 

Gelukkig liggen diep in ons “geheime” hulpbronnen verborgen. Spirituele kwaliteiten die ons kunnen helpen ons verlangen naar harmonie vorm te geven. Kwaliteiten als gelijkmoedigheid, mededogen, geweldloosheid, vreesloosheid en nog vele andere. In de ontwikkeling van deze kwaliteiten ligt een belangrijke sleutel voor een geïnspireerd en vervuld leven.

In deze serie studies maken we kennis met deze kwaliteiten. Elke studie staat er één centraal en onderzoeken we wat die kwaliteit voor jou betekent. Daarnaast is er ruimte voor kennis van oude wijzen en geven we elkaar tips mee om de kwaliteit in jezelf levend te maken. Zo maak je contact met een nieuwe wereld en komt harmonie steeds meer binnen bereik.

Natuurlijk laten we ons inspireren door Vedische filosofie en ook heel veel schrijvers en denkers die door deze wijsheid werden geraakt. Maar minstens even belangrijk zijn de inzichten en ervaringen van de deelnemers

Het is deelname zonder aanmelding vooraf. Als je niet de mogelijkheid hebt om in een vast ritme deel te nemen aan een studiegroep is dit zeker een prima mogelijkheid om in goed gezelschap te praten over dingen die ons bezighouden. Iedereen kan aan deze activiteiten deelnemen, voorkennis is niet noodzakelijk.

Voor overzicht van de data klik hier
Bijdrage: €9,= per bijeenkomst
Informatie: Alex Krappen

Eén gedachte over “Spirituele kwaliteiten

  1. Fijn dat je de Spirituele Kwaliteiten weer gaat behandelen Alex!
    Ik blijf graag op de hoogte van je activiteiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *