Zaterdagochtend bij SPFZ

De SPFZ organiseert regelmatig op zaterdagochtend Inloopstudies. Op deze zaterdagochtenden staan er steeds andere onderwerpen centraal. We geven ze de titel  “Spirituele Kwaliteiten”. We kiezen steeds onderwerpen die inspireren en waar we kennis over kunnen delen. Elkaar ontmoeten is tijdens de inloopstudies belangrijk. Samen-zijn en in goed gezelschap met elkaar van gedachten wisselen, dat is waar we graag de gelegenheid voor bieden. In een samenleving waarvan we zo vaak ervaren dat we (soms noodgedwongen) langs elkaar heen leven, mag daar, wat ons betreft, best aandacht voor zijn.

Natuurlijk laten we ons inspireren door Vedanta en ook heel veel schrijvers en denkers die door deze wijsheid werden geraakt.

De inloopstudies bieden de mogelijkheid van vrije deelname zonder aanmelding vooraf. Als je niet de mogelijkheid hebt om in een vast ritme deel te nemen aan een studiegroep is dit zeker een prima mogelijkheid om in goed gezelschap te praten over dingen die ons bezighouden.  Iedereen kan aan deze activiteiten deelnemen, voorkennis is niet noodzakelijk.

Klik hier voor de onderwerpen van de studies en de data