Voeding voor de ziel

Vedische filosofie voor meer harmonie

In deze roerige tijden is het best lastig om kalm en evenwichtig te blijven en in verbinding te blijven met wat voor jou echt belangrijk is. We zijn veel te veel gericht op het denken en het verstand en er lijkt te weinig tijd en energie te zijn om even stil te staan en te kijken wat er écht gebeurt.

 

Heb jij ook behoefte aan meer voeding voor de ziel? Ben je ook zo toe aan verdieping en verstilling? Dan is de introductiecursus ‘Inleiding Vedische Filosofie’ misschien precies wat je nodig hebt.

In een veilige en open groep krijg je de ruimte om jezelf beter te leren kennen, te ontdekken hoe jouw geest en de wereld werken. Je kunt delen wat er voor jou écht toe doet en op een verfrissende manier leren kijken naar de uiterlijke en innerlijke wereld. Dit verrijkende proces wordt ondersteund met meditatie-oefeningen. Interesse?

Op 13 april start een introductiecursus ‘Inleiding Vedische Filosofie’. In vier bijeenkomsten krijg je een indruk hoe deze krachtige filosofie je kan helpen je leven harmonieuzer in te richten. Na deze cursus bestaat de mogelijkheid om in te stromen op de woensdagavond. De data voor deze cursus zijn 13 en 20 april, 11 en 18 mei. De kosten bedragen €30. De cursus vindt plaats in het Padmacentrum aan de Verwerijstraat 51a te Middelburg van 19.30 tot 21.30. Voor meer informatie kun je mailen naar contact@spfz.nl of bellen naar 06-13432840.

Naast deze filosofiegroepen organiseert de SPFZ ook nog een leesgroep (op vrijdagavond) en open studies op de zaterdagochtend. Meer weten? Blader gerust door het menu.