Filosofie en Actualiteit

De actualiteit lijkt meer te polariseren dan ooit tevoren en het is best lastig om in de hectiek van de discussie kalm te blijven en de verbinding met je eigen waarden te behouden.

Wat gebeurt er eigenlijk echt? Niet zozeer in de buitenwereld, maar in jou? Wat maakt dat je reageert zoals je reageert? En hoe kun je anders naar de situatie leren kijken als je huidige reactie je geen fijne energie geeft?

In de oude geschriften wordt de mens beschreven als vol kracht en licht en in die mens sluimeren prachtige kwaliteiten. Door het inzetten van die kwaliteiten kun je je op een gezonde en harmonieuze manier verhouden tot situaties in de wereld.

In deze studie koppelen we de wijsheden uit de oude geschriften aan de actualiteit van nu. Aan elke onderwerp wordt een spirituele kwaliteit gekoppeld (bijvoorbeeld bescheidenheid, moed, vreesloosheid, mededogen, mildheid, etc.). Je krijgt inzicht in wat deze kwaliteit inhoudt en hoe die je kan helpen om fijner om te gaan met de huidige situatie. Tot slot krijg je oefeningen mee om die kwaliteit in jouw bestaan levend te maken.

Voor data en tijdstip klik hier.
Bijdrage 
€8,= per bijeenkomst
Informatie Alex Krappen 06 1343 2840
Vooraf aanmelden: In verband met Covid zijn we genoodzaakt om het aantal deelnemers te maximeren (klik hier en bekijk ons Protocol). Om die reden is het verstandig om je per email of WhatsApp (bovenstaand nummer) vooraf aan te melden.